Version 1.4.1_Beta2 issue.

Everything related to SimElite Solutions Time Zone Fixer
Post Reply
Message
Author
bills511
newbie
Posts: 2
Joined: Fri Mar 15, 2019 3:08 am

Version 1.4.1_Beta2 issue.

#1 Post by bills511 » Fri Mar 15, 2019 3:15 am

Yesterday I loaded up the sim at around sunset (my local time) and noticed right away something was wrong. The sim is set to load at system time. The Time and Season setting was showing the time of day as night when it should have said dusk. My location is Indianapolis. The sunsets at 7:50 PM. Using the time preview slider I went back one hour and that's when the sun set in sim at 6:50 PM. It should have set at 7:50 PM.

I went back to the previous version V1.4.0 and the sunset time was correct. But this version was prior to switching to DST last Sunday. Not sure if that makes a difference or not.

Sunset time for this date is around 7:50 PM.

Time Zone Fixer V1.4.1
This is correct.
Image

Time Zone Fixer V1.4.1_Beta2 current database
This is incorrect.
Image

User avatar
victor.papa
Moderator
Moderator
Posts: 265
Joined: Thu Jul 20, 2017 12:00 am

Re: Version 1.4.1_Beta2 issue.

#2 Post by victor.papa » Fri Mar 15, 2019 4:29 pm

bills511 wrote:
Fri Mar 15, 2019 3:15 am
Yesterday I loaded up the sim at around sunset (my local time) and noticed right away something was wrong. The sim is set to load at system time. The Time and Season setting was showing the time of day as night when it should have said dusk. My location is Indianapolis. The sunsets at 7:50 PM. Using the time preview slider I went back one hour and that's when the sun set in sim at 6:50 PM. It should have set at 7:50 PM.
Hi,

I will check and let you know the result. ;)

User avatar
victor.papa
Moderator
Moderator
Posts: 265
Joined: Thu Jul 20, 2017 12:00 am

Re: Version 1.4.1_Beta2 issue.

#3 Post by victor.papa » Fri Mar 15, 2019 8:16 pm

You are right. There was a Time Zone problem in Indianapolis.
New patch (V1.4.1_Beta3) has been released for that.

Download new patch and let me know if the problem is solved.

Image

bills511
newbie
Posts: 2
Joined: Fri Mar 15, 2019 3:08 am

Re: Version 1.4.1_Beta2 issue.

#4 Post by bills511 » Sat Mar 16, 2019 1:56 am

Thank you Victor that works.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest